Udtalelser

 

        "Lumby Gulve har været med på flere af vores projekter og har deltaget i hele processen.
Lumby Gulve bidrager dermed til at de udfordringer der nu er, bliver løst både inden arbejdet opstartes og på pladsen.
Gert Andersen har samtidig en forståelse for at samarbejde med de øvrige på byggepladsen, så arbejdet både bliver afleveret til tiden, samtidig med at kvaliteten er i top.
Manage and build anbefaler gerne Lumby Gulve"

                 Claus Kloster
 Salgs og udviklingschef - Manage and build

          
          "Vi kontaktede Lumby Gulve, fordi vi ønskede at erstatte plankegulvene i vores gamle villa fra 1929, med sildebensparket. Fra første samtale opfattede vi Lumby Gulve som et meget professionelt firma. Kommunikationen var god og aftaler blev overholdt.
Opgaven krævede høj faglig ekspertise. Og vi oplevede at Lumby Gulve sendte eksperter på den pågældende dags opgave. F.eks. at lægge undergulv, sildeben, snedkerafslutninger eller slibe og oliere.
Kvaliteten i arbejdet og materialerne er vi meget imponerede over, samtidig med at leverings tidspunktet blev overholdt. Vi glæder os over resultatet hver dag, og ønsker derfor at give Lumby Gulve de bedste anbefalinger."

             Jesper Bo Winther
    Økonomidirektør - hd ejendomme

             " Vi samarbejder med Lumby Gulve på flere af vores opgaver. I den forbindelse kan jeg kun anbefale samarbejdet, da Lumby Gulve har stor fokus på kvalitet, planlægning og ikke mindst nærvær.
Lumby Gulve formår at sætte sig rettidigt ind i projektet og give den nødvendige feedback på en tit presset byggeplads."

              Lars Friis Christensen
Tidligere Direktør/partner - H. Skjøde Knudsen A/S
                                                           
           "Ved indgangen til opgaven om at få ny gulvbelægning på vores lokation, indhentede vi flere tilbud. Der var ingen tvivl om at valget skulle falde på Lumby Gulve.
Allerede ved tilbudsgivningen, fornemmede vi den fleksibilitet hos firmaet, som var nødvendig for os, for at få dagligdagen til at fungere, mens arbejdet stod på. Det er et meget flot stykke arbejde Lumby Gulve har udført! Kvaliteten af tæpper og linoleum er helt i top og arbejdet er udført med stor ekspertise.
At Lumby Gulve oven i købet er konkurrencedygtige priserne, er jo bare et ekstra plus til historien."

             Mogens Jacobsen
 Filialchef - DSV Air & Sea A/S, Odense